Begravelse arrangeres efter individuelle ønsker

Har du mistet en, der har stået dig nær, og ønsker du og de øvrige pårørende en mindeværdig afsked med vedkommende? Så hjælper vi hos Assens Begravelsesforretning dig gerne med at træffe de rigtige valg, ligesom vi også står til rådighed med al den praktiske hjælp, der kan være nødvendig i forbindelse med en begravelse eller en bisættelse. Vi dækker blandt andet Assens, Glamsbjerg, Haarby og omegn samt resten af Fyn.

Sådan kan vi hjælpe dig og de øvrige pårørende

Vi starter med at have en personlig samtale med dig og eventuelle øvrige pårørende om særlige ønsker i forhold til, hvordan højtideligheden skal forløbe, og hvor meget vi skal hjælpe. Vi kan blandt andet være behjælpelige i forbindelse med:

  • Gravsted
  • Kister
  • Urner
  • Blomster

​Vi hjælper derudover også til med begravelser af personer, der ikke er medlem af folkekirken, eller som kommer fra andre religioner og trossamfund. Det er vores ønske, at alle skal få en mindeværdig afsked.

Har den afdøde udfyldt en blanket kaldet ”Min sidste vilje”, så kan det være, at den indeholder nogle særlige informationer om vedkommendes sidste ønsker i forhold til deres begravelse. 

Det kan for eksempel dreje sig om valg af salmer, blomster og lignende. Dette kan typisk være med til at aflaste de efterladte, så de har færre valg, de skal træffe. 

Hvad koster en begravelse?

Der kan være meget stor forskel på, hvor meget en begravelse koster. Det afhænger i høj grad af den afdødes egne ønsker og de efterladtes ønsker til den sidste afsked. Derfor sammensætter vi altid en skræddersyet pris, når vi kender til de individuelle ønsker og behov.

Vær opmærksom på, at der er mulighed for at søge om begravelseshjælp. Denne ansøgning hjælper vi dig gerne med at udfylde, således at du kan opnå tilskud til begravelsen.

Book en samtale med os

Har du spørgsmål til bisættelse eller andet er du mere end velkommen til at udfylde vores formular.

​Vi kontakter dig hurtigst muligt. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du yderligere spørgsmål?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Assens Begravelsesforretning I/S 

Korsvang 14, 5610 Assens

CVR: 20456892

Kontakt os

Charlotte - 21 79 51 44

E-mail: charlotte.v@outlook.dk

Telefontider

Døgnåbent.