Hjælp til borgerlig begravelse

Afhold en mindehøjtidelighed efter dine og afdødes ønsker

Skal du afholde en begravelse for en person, der ikke er medlem af folkekirken? Så kan vi i Assens Begravelsesforretning hjælpe dig med at arrangere og afholde en borgerlig begravelse eller bisættelse. Uanset hvilke ønsker du eller afdøde måtte have til ceremonien, hjælper vi dig med at indfri dem, så du og de øvrige efterladte kan få sagt et godt og personligt farvel til afdøde.

Hvis du leder efter en bedemand, der kan bistå dig i forbindelse med en borgerlig begravelse i Assens, Glamsbjerg, Haarby eller et andet sted på Fyn, så hjælper vi dig gerne. Vi har en stor erfaring med af afholde forskellige begravelser og bisættelser for afdøde fra mange forskellige trossamfund, og vi hjælper derfor også gerne dig.

Hvad er en borgerlig begravelse?

En borgerlig begravelse er en begravelse eller bisættelse, hvor der ikke er en præst eller en anden form for religiøs leder til stede. Det vil derfor ofte være en begravelse for en person, der ikke er medlem af folkekirken, men det kan også være, at afdøde har udvist et ønsker om en borgerlig begravelse – eksempelvis skriftligt i Min Sidste Vilje.

Ceremonien ved en borgerlig begravelse er derfor individuelt udformet, og den kan tage højde for specifikke ønsker til beliggenhed, forløb, taler, udsmykning og meget andet. Borgerlige begravelser kræver derfor også en nøje planlægning, og i det henseende står vi til din rådighed, så du kan få planlagt den helt rigtige mindehøjtidelighed for afdøde.

Kontakt os og hør mere

Hvis du har spørgsmål til, hvordan man planlægger en borgerlig begravelse, eller hvis du vil have os til at hjælpe dig, så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi tager hånd om alle de aspekter, du ikke selv ønsker, så hele forløbet bliver overskueligt, og så du har tid til at få bearbejdet dit tab med dine nærmeste.

Book en samtale med os

Har du spørgsmål til bisættelse eller andet er du mere end velkommen til at udfylde vores formular.

​Vi kontakter dig hurtigst muligt. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du yderligere spørgsmål?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Assens Begravelsesforretning I/S 

Korsvang 14, 5610 Assens

CVR: 20456892

Kontakt os

Charlotte - 21 79 51 44

E-mail: charlotte.v@outlook.dk

Telefontider

Døgnåbent.