Hjælp til bisættelse og en værdig afsked

Afhold en mindehøjtidelighed og få sagt godt farvel

Hvis du har mistet et nærtstående familiemedlem eller en nær ven, så kan vi hjælpe dig med at arrangere en værdig og smuk bisættelse, hvor I alle kan tage godt afsked med afdøde. Hos Assens Begravelsesforretning varetager vi nemlig gerne alle de praktiske foranstaltninger i forbindelse med bisættelser, så du kan få afholdt den mindehøjtidelighed, du ønsker, uden selv at skulle bruge energi på det i den svære tid.

Skal du have hjælp til at planlægge og afholde en bisættelse i Assens, Haarby, Glamsbjerg eller et andet sted på Fyn, så hjælper vi dig gerne med det.

Vi hjælper dig med en smuk ceremoni

I forbindelse med bisættelser er der en række forhold, der skal planlægges og tages stilling til. Her hjælper vi dig trygt igennem hele processen, så det bliver et overskueligt forløb, der munder ud i en smuk ceremoni, som stemmer overens med dine og afdødes eventuelle ønsker, som angivet i Min Sidste Vilje.

Vi hjælper dig med at indgå aftaler med krematoriet, finde den rigtige urne eller kiste, tilrettelægge en ceremoni med salmer samt dekorere kirke eller kapel smukt med blomster og lignende. 

Vi kan desuden også være behjælpelige i forhold til at ansøge om begravelseshjælp.

Hos Assens Begravelsesforretning kan vi hjælpe med at arrangere bisættelser og begravelser for alle – uafhængigt af tilknytning til religion eller trossamfund. Vi ønsker nemlig, at alle får en mindeværdig afskedsceremoni.

Du er velkommen til at kontakte os

Hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan bistå dig i den svære tid og hjælpe dig med at arrangere en bisættelse, så er du velkommen til at kontakte os. Vi sammensætter dig også gerne en pris på bisættelsen, når vi kender til dine individuelle ønsker og behov til mindehøjtideligheden.

Book en samtale med os

Har du spørgsmål til bisættelse eller andet er du mere end velkommen til at udfylde vores formular.

​Vi kontakter dig hurtigst muligt. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du yderligere spørgsmål?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Assens Begravelsesforretning I/S 

Korsvang 14, 5610 Assens

CVR: 20456892

Kontakt os

Charlotte - 21 79 51 44

E-mail: charlotte.v@outlook.dk

Telefontider

Døgnåbent.