Begravelseshjælp – vi hjælper dig med ansøgningsprocessen

Få støtte og vejledning i den svære tid

Står du og skal til at arrangere en begravelse eller en bisættelse for én, du har mistet, så hjælper vi dig gerne igennem den svære tid. Hos Assens Begravelsesforretning ønsker vi nemlig at støtte og vejlede dig igennem den svære tid, hvor du både skal bearbejde din sorg over tabet og samtidig arrangere en mindehøjtidelighed, hvor I kan få sagt et værdigt farvel. I den forbindelse hjælper vi dig også gerne med at ansøge om begravelseshjælp, så du ikke selv skal bruge tid og overskud på dette.

Vi hjælper til ved dødsfald i hele vores lokalområde omkring Assens, herunder Glamsbjerg og Haarby, samt på resten af Fyn. 

Hvad er begravelseshjælp?

Begravelseshjælp er en offentlig økonomisk støtte, som man kan ansøge om, hvis man har mistet en af sine nærmeste. Størrelsen af denne økonomiske støtte afhænger af nogle forskellige parametre, og beløbet kan bruges til at dække nogle af de omkostninger, der knytter sig til at arrangere en begravelse eller bisættelse.

For at få udbetalt begravelseshjælp skal man sende en ansøgning, der indeholder nogle forskellige dokumenter. Med os ved din side igennem ansøgningsforløbet er du sikret, at du får overholdt alle deadlines og sender de nødvendige materialer, så du kan få udbetalt begravelseshjælp, såfremt du er kvalificeret.

Kontakt os for hjælp i forbindelse med dødsfald

Foruden ansøgning om begravelseshjælp kan vi også hjælpe med at udfylde Min Sidste Vilje, planlægge en begravelse og meget andet i forbindelse med dødsfald.

Kontakt os derfor gerne, hvis du skal have en hjælpende hånd igennem dit tab.

Book en samtale med os

Har du spørgsmål til bisættelse eller andet er du mere end velkommen til at udfylde vores formular.

​Vi kontakter dig hurtigst muligt. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du yderligere spørgsmål?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Assens Begravelsesforretning I/S 

Korsvang 14, 5610 Assens

CVR: 20456892

Kontakt os

Charlotte - 21 79 51 44

E-mail: charlotte.v@outlook.dk

Telefontider

Døgnåbent.